Donaris 930 x 122

euro

RETRO TRIVALE – UN ALT PROIECT DE GROAZĂ?

Strada Trivale din Piteşti va fi refăcută în totalitate în stil retro, a anunţat astăzi viceprimarul Cornel Ionică. Lucrările vor cuprinde zona dintre strada General Cristescu şi Cornul Vânătorului.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Potrivit sursei citate, vor fi montate piatră cubică şi lampadare și amenajate parcări şi piste pentru bicicliști. Una dintre parcări ar urma să fie în Gura Trivăii şi va avea un nivel, iar a doua, la sol, aproape de Palatul Copiilor. Valoarea proiectului – pentru care Primăria încearcă obţinerea de fonduri europene – este de 20.000.000 de euro, conform viceprimarului. În curând va fi scoasă la licitaţie proiectarea.

Având în vedere rezultatele de groază ale unui alt proiect urbanistic făcut cu bani europeni de Primăria condusă de tandemul administrativ horror Tudor Pendiuc – Cornel Ionică, proiectul de așa-zisă regenerare urbană, avem emoții cumplite în privința felului în care va arăta strada din pădurea Trivale după lucrările anunțate. Cerem din nou imperativ Primăriei ca, atunci când va fi gata, să pună la dispoziția presei și a societății civile schița proiectului. Asta pentru ca piteștenii să nu mai fie puși în fața faptului împlinit, ca în cazul hidosului proiect care a îngropat orașul în beton și în urma căruia o mulțime de arbori au fost tăiați cu sălbăticie și numeroase spații verzi, distruse.

Citiți și: Descoperă cele mai tari sfaturi pentru vestita curățenie de primăvară!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • alexandru spune:

    SE VEDE CLAR CA SUNTETI ANTI PRIMARIE IN TOATE SUBIECTELE DEZBATUTE ! NU E FRUMOS PITESTIUL CU PAVELE? POATE E MAI FRUMOS LA SIBIU CU NAMOL PRINTRE BLOCURI IN CENTRU SAU IN ALTE ORASE . CRED CA GLUMITI MAI OAMENI BUNI NEIESTI DIN BASCOV !!!
    SUCCES SI CAT MAI MULTE PROIECTE DE ACEST GEN PENTRU UN ORAS FRUMOS, MODERN SI INFLORITOR !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90