930X122 MAIA

simfonie_lume_multa

Cea mai puternica tara din lume va avea reprezentanti la Simfonia Lalelelor

Ambasadorul Chinei la Bucuresti, Excelenta Sa Liu Zengwen, va fi prezent la editia din acest an a Simfoniei Lalelelor de la Pitesti. China a devenit oficial cel mai mare producator de bunuri din lume, depasind pentru prima data SUA la acest capitol, si se numara printre primele 3 puteri economice ale Globului.

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, l-a invitat pe Liu Zengwen la Simfonie cu ocazia unei deplasari la Bucuresti unde a participat la primirea unei delegatii formate din 20 de primari din China. Este vorba de reprezentanti ai Asociatiei Primarilor de Orase din China condusa de Secretarul lor General, Ye Xiaoping.

Aceasta este o structura similara Asociatiei Municipiilor din Romania al carei presedinte executiv este chiar primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc. La primire si la intalnirile oficiale a participat si Ambasadorul Chinei in Romania Liu Zengwen, ocazie cu care primarul Pendiuc l-a si invitat la Simfonie, invitatie acceptata cu placere de ambasador.

Au fost abordate probleme vizand colaborarea dintre cele doua asociatii, atragerea de investitori si de capital din China si din Romania, schimburi culturale, participari la targuri si expozitii.

De asemenea, Presedinta Asociatiei din Provincia SICHAUAN a propus o colaborare intre aceasta provincie producatoare de flori si Municipiul Pitesti.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570×90 MAIA