pizzeria sapori  930 122

zarnescu

Cine ii vrea functia lui Nicolae Zarnescu

Agitatie mare printre avocatii argeseni. Nu degeaba, intrucat se apropie cu pasi repezi unul dintre cele mai importante momente din viata Baroului din ultimii ani. Este vorba de alegerile pentru functiile de conducere in cadrul Baroului. Pe langa functiile de membri in consiliul de conducere, va fi scoasa la bataie si functia de decan al Baroului Arges pe care o detine in prezent avocatul Nicolae Zarnescu, consilier local al PSD Pitesti. Cum Nicolae Zarnescu nu va mai putea candida pentru un nou mandat, statutul limitand numarul de mandate pe care care le poate detine un decan, inseamna ca lupta este una deschisa. Iar avocatii nu ezita sa se arunce intr-una din cele mai tari batalii pe care o vor duce, de aceasta data, in afara instantelor de judecata.

Structura de conducere a Baroului este compusa din postul de decan, postul de prodecan si 10 functii de consilieri. Cine doreste, asadar, sa preia functia pe care o ocupa acum Nicolae Zarnescu? Numele sunt multe. Primul nume vehiculat este cel al avocatului Radu Cataniciu, in prezent cu statut de consilier in conducerea Baroului. Al doilea nume avansat in cercurile avocatilor este cel al lui Dan Pantoiu, si el consilier.

Alin Postelnicescu, Luminita Ioana si Niculina Cursaru de la Curtea de Arges sunt alte nume vehiculate ca fiind ale unor posibili candidati. In fine, nu trebuie neglijat faptul ca si liberalul Theodor Nicolescu, fost consilier local al municipiului Pitesti, este creditat cu sanse sa ajunga in fruntea Baroului.

Un alt nume despre care se vorbeste este cel al social-democratului Eugen Chelaru, insa acesta se pare ca este foarte ocupat cu decanatul Facultatii de Drept de la Universitatea din Pitesti, motiv pentru care probabil ca se va multumi sa candideze doar pentru un post de consilier la Barou, post pe care il ocupa si in prezent.

El mai este ocupat si cu atributiile de consilier judetean iar numele sau este vehiculat, de asemenea, in ceea ce priveste alegerea celui de-al doilea vicepresedinte al Consiliului Judetean Arges. Alegerile la Baroul Avocatilor Arges vor avea loc in luna mai a anului in curs.

555×222 grota rece
570×90 MAIA