Kaia 930 x 120

profesional new consult

CURS DE OSPĂTAR – CITEȘTE OFERTA!

Dorind să îşi menţină variată oferta şi aceleaşi standarde de calitate cu care s-a impus pe piaţa formării profesionale, firma Profesional New Consult organizează în perioada următoare o nouă sesiune a cursului de ospătar: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-turism/ospatar.

Citiți și: Cea mai cunoscută firmă de formare organizează Ziua Porților Deschise în Pitești

Cursul este acreditat ANC. Diplomele eliberate sunt valabile la nivel naţional şi internaţional, fiind recunoscute de ministerele Muncii şi Educaţiei.

Încadrat în oferta de formare profesională a cursurilor de turism, cursul le este util tuturor celor care activează în domeniu sau care aspiră la un loc de muncă în serviciile de alimentaţie publică, domeniu foarte căutat astăzi pe fondul creşterii industriei de profil.

Citiți și: Pitești: Acum ai șansa! Transformă-ți pasiunea pentru machiaj într-o carieră de succes!

Competențele dobândite în urma parcurgerii cursului de ospătar http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-turism/ospatar sunt următoarele:

-modalități de servire și de asigurare a satisfacției clienților

-modalități de conversații cu clienții și de notare a cerințelor acestora

-servirea clienților conform cerințelor pe care le au

-prezentarea preparatelor și băuturilor care sunt solicitate de clienți

-prezentarea notei de plată

-răspuns prompt și elegant la solicitările clienților.

Puteţi urma acest curs la Profesional New Consult la preţul de 400 de lei, cu plata în 3 rate.

Alături de specialiştii firmei veți avea ocazia să vă formaţi într-un domeniu nou sau să vă specializaţi într-o meserie pe care o practicaţi fără calificarea necesară.

Important! Înscrieți-vă la cursurile organizate de Profesional New Consult până pe data de 31.08.2016 și veţi intra în campania cu premii denumită generic „O vară a cunoaşterii”: http://profesionalnewconsult.ro/campanii/vara-cunoasterii. Pentru participarea la campanie trebuie să vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult până la data mai sus menţionată şi să participaţi la acestea, intrând astfel în competiţia la finalul căreia veți putea câştiga premii însemnate: televizor, tabletă, telefon mobil.

Pentru a parcurge cursul de ospătar http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-turism/ospatar vă puteţi adresa centrului de excelenţă în formare profesională din Piteşti, de pe strada Victoriei, nr. 36, etaj, 3, de lângã Guiness Pub. De asemenea, pentru contact puteţi folosi numerele de telefon 0784.045.025 și 0784.333.777 sau adresa de e-mail office@profesionalnewconsult.ro.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Operator Maşini Comandă Numerică (CNC): http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-operator-masini-cu-comanda-numerica

Curs Tehnician Electronist: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-tehnician-electronist

Curs Barman: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-turism/curs-autorizat-barman

Curs Fotografie: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-fotografie

Curs Operator Mase Plastice: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/operator-la-prelucrarea-maselor-plastice.

555 X 222 CAPRA
570×90 MAIA