Kaia 930 x 120

APA

Apa Canal celebreaza Ziua Mondiala a Apei

Societatea Apa Canal 2000 SA Pitesti face deja pregatiri intense pentru a sarbatori asa cum se cuvine Ziua Mondiala a Apei. In fiecare an, pe 22 martie, peste tot in lume se celebreaza aceasta zi care are si un mesaj aparte: apa este o resursa limitata de care cu totii trebuie sa avem grija.

In anul 2011, tema Zilei Mondiale a Apei este „Apa pentru orase – raspunzand provocarii urbane“, coordonarea organizarii campaniei fiind preluata de UN-Water si UN-Habitat. „Obiectivul Zilei Mondiale a Apei din acest an este de a concentra atentia internationala asupra impactului cauzat de cresterea rapida a populatiei urbane, de industrializare si de nesiguranta provocata de schimbarile climatice, conflictele si dezastrele naturale asupra sistemelor urbane pentru apa”, se arata intr-un comunicat al SC Apa Canal 2000 SA Pitesti.

Astfel, pe 22 martie, societatea Apa Canal 2000 SA Pitesti organizeaza doua actiuni in cadrul Programului Educational Piky, dupa cum urmeaza:

1. Simpozionul „Investim in apa, credem in viitor“, care va avea loc in data de 22 martie 2011, la Muzeul Judetean Arges. La acest eveniment sunt invitati elevi si cadre didactice de la 31 de scoli, din judetul Arges, cu care Apa Canal colaboreaza in cadrul Programului Educational Piky, precum si reprezentanti ai institutiilor de mediu si ai autoritatilor locale.

2. Zilele Portilor Deschise in perioada 23 – 25 martie 2011, actiune in cadrul careia grupuri de elevi si cadre didactice de la 12 scoli argesene vor vizita Uzina de Apa Budeasa.
Actiunile sunt inregistrate pe site-urile oficiale www.wordwaterday.org si www.unwater.org .

New Profesional Consult-555×222
eurial 570×90