EcoMoto 930×122

accident

UPDATE ACCIDENT: LOVIT DE TREN, A SCĂPAT CU VIAȚĂ

Acum: accident. Mașină lovită de tren. Un autoturism a fost lovit de tren în urmă cu doar câteva minute. Șoferul este conștient, dar încarcerat. S-a întâmplat în Mioveni, la trecerea la nivel cu calea ferată din zona BEMO. Vom reveni cu detalii.

Citiți și: Pitești. Impact ,,incorect”: Un Audi a fost făcut ,,franjuri” de un autobuz

UPDATE: Șoferul a scăpat cu viață. A fost scos din mașină, un Opel Astra, de martori ai evenimentului. Este conștient, nu a fost rănit, dar a suferit un atac de panică. A fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital. Potrivit autorităților, se numește Alexandru Țurlea, are 24 de ani și este din comuna argeșeană Țițești.

Trenul (Săgeată Albastră, un InterRegio 1872 care circula pe ruta Câmpulung Muscel-București) a acroșat autoturismul. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-o dubiță al cărei șofer aștepta regulamentar, pe cealaltă bandă de mers, trecerea trenului. Două tinere din dubiță, fiecare în vârstă de 19 ani, au făcut atac de panică. Timp de mai multe zeci de minute traficul feroviar în zonă (pe secția de cale ferată 905, la km 119+741) a fost blocat ca urmare a faptului că locomotiva trenului s-a defectat. A fost nevoie de trimiterea unei alte locomotive.

Citiți și: Impact violent pe Autostradă: Hyundai transformat într-o epavă!

La fața locului Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș a trimis patru ambulanțe SMURD și o autospecială de la Detașamentele de Pompieri Mioveni și Pitești. (Foto: Arhivă)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90