Kaia 930 x 120

pitesti

Concursul adresat asociatiilor de proprietari din Pitesti a inceput

A inceput concursul “Cel mai bine gospodarita asociatie din Pitesti”. Startul competitiei a fost dat pe 1 aprilie 2011, iar concursul va dura pana pe 1 mai. Inscrierile se mai pot face pana pe data de 15 aprilie, doar asociatiile fara datorii putand sa participe.

Pe 1 aprilie a inceput la Pitesti concursul „Cel mai bine gospodarita asociatie de proprietari din municipiu”. Concursul se deruleaza in perioada 1 aprilie – 1 mai si se adreseaza tuturor asociatiilor care nu au datorii la furnizorii de utilitati.

Inscrierea in concurs se va realiza in baza unei cereri depusa la registratura Primariei pana la data de 15 aprilie! Premierea asociatiilor castigatoare va fi realizata cu prilejul Zilelor municipiului Pitesti.

Valoarea premiilor concursului finantate de la bugetul local si din sponsorizari, va fi urmatoarea:

– un premiu de 3.000 lei pentru cea mai bine gospodarita asociatie de proprietari din municipiul Pitesti;

– unsprezece premii in valoare de 2.000 lei fiecare pentru cea mai bine gospodarita asociatie de proprietari din cartierele: Gavana, Trivale, Banat, Exercitiu, Craiovei, Razboieni, Prundu, Tudor Vladimirescu, zona Centru si Calea Bucuresti, Popa Sapca, zona Nord si Eremia Grigorescu.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570×90 MAIA