930×122 CAPRA 5

gropi_strazi4

Portughezii de la Soares da Costa, aratati din nou cu degetul

Soares da Costa, firma care a castigat licitatia internationala organizata pentru reabilitarea si extinderea retelelor de apa si canalizare din Pitesti, este aratata din nou cu degetul de autoritatile locale. Motivul este acelasi: starea jalnica a unor strazi dupa lucrarile efectuate de firmele romanesti angajate de Soares da Costa ca subcontractori.

Firma portugheza Soares da Costa, cea care a castigat licitatia internationala de reabilitare si extindere a retelelor de apa si canalizare din Pitesti, este din nou tinta atacurilor conducerii Primariei. Starea foarte proasta a strazilor din municipiu in zonele in care firmele subcontractoare ale portughezilor au lucrat la retele l-a facut din nou pe primarul Tudor Pendiuc sa rabufneasca.

„Este bine ca ne-au venit pe acest program cam 70 de milioane de euro. Dar este rau ca a fost selectata firma Soares da Costa de catre Comisia Europeana. 4 oameni, atat are aceasta firma la Pitesti!

Lucrarile le fac firme romanesti care au primit lucrarile in subantrepriza. Ce criterii o fi avand Comisia Europeana cand atribuie astfel de investitii?

Cei de la Soares da Costa se vaita ca nu au primit nici ei banii de la Uniunea Europeana, dar este important ca pana la urma strazile sa fie reabilitate cat mai repede”, a spus primarul Tudor Pendiuc.

Eurial 555 x222
New Profesional Consult 570×90