New Profesional Consult 930 x 122

sorin-oprescu

Doar 20 de minute intre centrul Bucurestiului si autostrada spre Pitesti!

Pentru multi soferi din Arges, traficul in Bucuresti este un adevarat cosmar. Aglomeratia infernala si agresivitatea soferilor din Capitala fac din strazile acestui oras o adevarata jungla urbana. Ei bine, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat ca va fi dat in folosinta un pasaj care va face legatura intre Centrul Bucurestiului si autostrada spre Pitesti in doar 20 de minute!

Conform spuselor lui Oprescu, lucrarile la acest nou pasaj vor dura aproximativ un an. Asadar, peste un an bucurestenii, dar si argesenii care revin pe plaiurile natale din Bucuresti, vor putea ajunge din centrul Capitalei la autostrada spre Pitesti in doar 20 de minute. Primarul general, Sorin Oprescu, este sigur ca pasajul Virtutii va fi gata la termen si ca va reusi sa fluidizeze traficul in Capitala.

Proiectul initial al pasajului respectiv a fost modificat, astfel incat noul pasaj va ocoli zonele de locuinte. Dupa montarea pilonilor de sustinere urmeaza lucrarile de constructie a podului. Lucrarile la pasaj sunt in grafic, iar constructorul este sigur ca va respecta termenul de finalizare.

Lucrarea incepe din zona Splaiul Independentei – Ciurel si va face conexiunea cu Autostrada Bucuresti-Pitesti.

Proiectul prevede realizarea unui drum cu trei benzi pe sens,  in anumite zone fiind construite strazi adiacente de preluare a traficului. In acest fel se asigura circulatia in regim de prioritate pentru cei care tranziteaza zona. Valoarea proiectului este de circa 600 de milioane de lei.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
eurial 570×90