New Profesional Consult 930 x 122

dna-pitesti

Primarii chemati la DNA mai des ca la Prefectura

Mai multi primari din Arges au ajuns, luni, la sediul Serviciului Teritorial Piteşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, ei fiind audiaţi, cel mai probabil, în dosarul în care este cercetat penal preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu.

La DNA au venit pana acum primarul comunei Căteasca, Corneliu Oprescu, primarul comunei Dâmbovicioara, Dumitru Secăreanu, şi primarul comunei Dragoslavele, Gheorghe Mihai Tarbă. Si alti primari au fost citati.

Cei trei primari nu au comentat motivele pentru care au fost citaţi şi nici dacă sunt audiaţi în calitate de martori sau de învinuiţi, desi unele surse sustine ca primarilor audiati pana acum li s-a schimbat calitatea in invinuiti.

Audierea primarilor ar putea avea legătură cu contractele încheiate de administraţiile locale din Argeş cu o firmă de consultanţă specializată în realizarea unor proiecte cu finanţare europeană, conform unor informaţii neconfirmate oficial.

Primarii mai multor comune din Argeş, precum şi deputatul PSD Mircea Drăghici au fost audiaţi în ultimele săptămâni de procurorii DNA Piteşti. Unii dintre edili au confirmat că au fost chestionaţi în legătură cu o firmă de consultanţă pentru realizarea de proiecte cu finanţare europeană, cu care mai multe primării din Argeş au încheiat contracte prin încredinţare directă.

Kaia 555×222
New Profesional Consult 570×90