930×122 POSADA 5

daniel_lupu

Exclusiv! Sef nou la DSV

Incepand de luni, 4 aprilie 2011, Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Arges are un nou sef. „Nou” este mult spus, in sensul ca locul lui Ion Falca (sustinut de UNPR pentru acest post) a fost luat de un fost director al DSVSA, mai precis Daniel Lupu.

Acesta nu a fost inregimentat politic, desi a fost sustinut de PD, dar a fost schimbat din functie chiar in perioada guvernarii PDL (care s-a format din PD si PLD).

„Am preluat functia ca urmare a unei hotarari definitive si irevocabile a Inaltei Curti de Justitie si Casatie. Ca de obicei, imi voi face treaba asa cum trebuie in aceasta pozitie, am preluat postul fara probleme”, ne-a spus Daniel Lupu, cel care a dat in judecata Guvernul pentru schimbarea sa din functie pe care a considerat-o drept abuziva.

Ramane de vazut cat anume va dura aceasta reinstalare pe functie, mai ales ca liderii UNPR Arges au declarat ca il sustin pe Falca la sefia DSVSA si vor lupta pentru acest lucru.

Ion Falca nu a putut fi contactat pentru a-si exprima punctul de vedere cu privire la aceasta situatie, telefonul personal sunand mult timp ocupat sau cu ton de inchis, iar celelalte doua telefoane de serviciu au fost preluate de Daniel Lupu.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 POSADA 3