930×122 POSADA 5

Spitalul-Judetean-Arges

Spitalul Judetean si Azilul de Batrani, fara apa

Bolnavii de la Spitalul Judetean Arges si personalul aferent acestei unitati medicale vor ramane fara apa rece din reteaua oraseneasca miercuri, 6 aprilie. Acelasi lucru il vor pati si persoanele internate la Azilul de Batrani si personalul de acolo. Din fericire, este vorba de opriri programate ale furnizarii apei potabile catre aceste unitati.

SC Apa Canal 2000 SA Pitesti anunta ca in ziua de 6 aprilie, intre orele 9,00 si 15,00, va fi sistata furnizarea apei potabile in cartierul Gavana II, dar numai doua unitati vor fi afectate. Este vorba de Spitalul Judetean si de Azilul de Batrani, blocurile si casele din zona nefiind afectate.

Oprirea furnizarii apei este necesara pentru anularea conductei vechi si trecerea pe conducta noua, in cadrul lucrarii „Inlocuire conducta OL DN200 + bransamente si conducta OL DN250 in cartierul Gavana II, de la blocul C2 pana la blocul C1“, informeaza Apa Canal.

Lucrarile au in vedere imbunatatirea parametrilor de furnizare a apei potabile catre toti consumatorii din Pitesti. In acest sens Apa Canal a accesat de la Uniunea Europeana si fonduri de zeci de milioane de euro iar lucrarile se apropie de sfarsit in tot municipiul resedinta de judet. Apa Canal a realizat, de asemenea, si un proiect pentru extinderea retelelor de apa si canalizare si in alte localitati ale Argesului, majoritatea lor rurale.

Eurial 555 x222
570×90 MAIA