Kaia 930 x 120

ema_pendiuc_si_viitorul_sot

Ema Pendiuc se mărită!

Fiica cea mare a primarului Tudor Pendiuc și-a întâlnit alesul inimii. Aceștia sunt împreună de mai bine de o jumătate de an, însă tinerii însurăței au dat de gândit că pregătesc ceva chiar de Balul Mirilor, eveniment la care au fost prezenți anul trecut la Pitești. Nunta lor este planificată pentru luna mai 2011, petrecerea fiind programată să aibă loc la restaurantul Star din Budeasa.

Cel cu care își va uni destinul Emanuela Pendiuc lucrează în aceeași branșă, cunoscându-se în studiourile de filmare. Aceasta, ca și tătăl ei, este foarte rezervată în a da detalii despre fericitul eveniment, spunând că vrea să-I păstreze cât mai mult o notă personală.

Ema Pendiuc lucrează în prezent la proiectul Vocea populară, spectacol-concurs care se difuzează în fiecare marți de la ora 20.00, pe TVR3. Tânăra mireasă nu este încă hotărâtă ce model de verighetă va alege, dar susține că în final va găsi unul care să-I fie pe plac. Cât privește viitorul soț, acesta se pare că are o mare calitate: știe cum să o cucerească în fiecare zi.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
eurial 570×90