930×122 CAPRA 5

finante_publice

Cladirea Finantelor se extinde

Cladirea care adaposteste Directia Finantelor Publice Arges din Pitesti va fi extinsa. In acelasi sediu vor functiona si departamentele Garzii Financiare pentru o perioada. Dupa cum se stie, autoritatile centrale vor sa desfiinteze Garda Financiara si Vama si sa le transforme in structuri ale Finantelor Publice.

 

Cladirea Directiei Generale a Finantelor Publice Arges, una dintre cele mai noi din zona centrala a Pitestiului, va intra intr-o etapa de extindere. Activitatea a devenit din ce in ce mai solicitanta si mai bogata, asa incat este nevoie se spatii noi pentru a face fata cerintelor.

Din acest motiv, pentru lucrarile de extindere se aloca suma de 1,5 milioane de lei. In aceasta suma intra atat executia propriu-zisa a noilor spatii, cat si proiectarea acestora.

Pana in urma cu cativa ani, Finantele Publice imparteau aceeasi cladire cu Primaria Pitesti. In prezent, cladirea Finantelor gazduieste si Garda Financiara si a devenit unul dintre imobilele de referinta din zona centrala a orasului.

Kaia 555×222
Pizza Sapori Italia 570 90