New Profesional Consult 930 x 122

accident

ACCIDENT DE MOTOCICLETĂ ÎN PITEȘTI

UPDATE: Motociclistul este din Pitești și are doar 17 ani. Din cauza lipsei de experiență, într-un moment de neatenție, a pierdut controlul asupra ghidonului. În cădere, motocicleta a intrat cu partea din față sub partea din spate a autobuzului Publitrans, care staționa.

Citiți și: Pitești. Accident deosebit de grav, în Trivale! Un motociclist este implicat!

Tânărul motociclist, care are permis de conducere pentru un astfel de vehicul, a scăpat cu răni ușoare (escoriație lombară stângă și traumatism toraco-abdominală închis, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș). A primit îngrijiri medicale la fața locului de la un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Nu a fost necesar transportul la spital.

Acum: accident de motocicletă în Pitești. Cu puține minute în urmă, un accident de circulație s-a produs pe strada Independenței din cartierul Războieni, la capăt de linie Publitrans. Au fost implicate o motocicletă și un autobuz de călători. Potrivit primelor informații, motociclistul nu a fost grav rănit. Vom reveni cu amănunte. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

Citiți și: Pitești. Impact ,,incorect”: Un Audi a fost făcut ,,franjuri” de un autobuz

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90