New Profesional Consult 930 x 122

boc

Boc a venit la Pitesti sa ne spuna ca o ducem bine

Joi, 14 aprilie,  a avut loc la Universitatea Constantin Brancoveanu din Pitesti o intalnire intre mai multi membri ai Cabinetului Emil Boc si membri ai Asociatiei Oamenilor de Afaceri Arges. La eveniment au participat premierul Romaniei, Emil Boc, ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, precum si ministrul Administratiei si Internelor, Train Igas.

Cu aceasta ocazie, premierul a facut o trecere in revista a reformelor realizate de Guvernul pe care il conduce, neuitand sa aduca in discutie „deciziile iresponsabile” ale Guvernului condus de liberalul Calin Popescu Tariceanu.

In fata unei sali pline (in care au fost prezenti si prefectul Gheorghe Davidescu, si senatorul Mircea Andrei, presedintele PDL Arges, si Constantin Stroe, vicepresedintele Consiliului de Administratie de la Dacia – Renault), premierul a tinut o prelegere despre reformele in domeniile fiscal, de sanatate, educatie, etc.

Boc a spus ca masurile luate au reusit sa salveze Romania de la un deficit care ar fi putut ajunge la 14%, dandu-le oamenilor de afaceri asigurari ca Guvernul sau va face totul pentru a mentine cota unica de impozitare de 16%.

Boc nu a uitat sa spuna ca Romania a depasit recesiunea si ca acum a venit vremea pentru cresterea economica. A luat cuvantul si Elena Udrea care a spus ca mai trebuie prezentate si lucrurile bune facute de Guvern, pentru ca de cele rele se ocupa televiziunile „mogulilor” zi de zi.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 CAPRA 3