pizzeria sapori  930 122

boc

Boc isi aduce aminte de autostrada Pitesti – Sibiu doar in campanie

Boc promite fonduri pentru autostrada Sibiu – Pitesti, desi in acest moment tronsonul resectiv este singurul pentru care nu s-au gasit solutii pe tot coridorul IV paneuropean. Premierul bate toba pe acelasi parteneriat public-privat care, insa, nu a avut sorti de izbanda nici pana acum.

Premierul Romaniei, Emil Boc, a spus la Pitesti, la intalnirea cu Asociaţia Oamenilor de Afaceri Arges, ca regreta faptul ca de tot coridorul IV paneuropean, singurul tronson din viitoarea autostrada care nu are asigurata finanţarea este Sibiu – Pitesti. Este adevarat ca premierul se afla in Arges in…campanie electorala, caci vin alegerile in PDL cat de curand.

„Este singurul tronson fara finanţare. Pentru celelalte am gasit. Asa incat tronsonul Pitesti – Sibiu va fi prioritar pentru noi in perioada urmatoare. Avem in vedere realizarea acestuia prin parteneriat public-privat”, a spus Boc.

Pana una-alta, insa, si la proiectele de infrastructura pentru care este asigurata finanţarea lucrarile bat pasul pe loc, din diverse motive, asa incat argesenii vor mai avea de asteptat ani buni pana sa isi vada visul cu ochii, si anume sa mearga pana la Sibiu pe autostrada.

Pare greu de crezut ca vom circula prea curand pe acest tronson si din alt punct de vedere. Si anume, investitiile deja incepute in domeniul autostrazilor inainteaza cu viteza melcului, iar in unele cazuri au fost reziliate sau se are in vedere si rezilierea contractelor!

555 X 222 CAPRA
New Profesional Consult 570×90