Eurial 930 x 122

nita

SC Termo Calor Confort SA si-a securizat contractul pentru gaze

SC Termo Calor Confort SA Pitesti a reusit sa isi asigure pentru inca un an gazele naturale necesare in procesul de fabricare a agentului termic pentru pitesteni. Chiar daca o parte din facturi trebuie platita in avans, conducerea termoficarii se declara multumita de negocierile de la Medias in conditiile in care alte firme de profil din tara s-au ales cu conditii mult mai dure in contractele de furnizare.

Una dintre problemele majore ale serviciului de termoficare din oricare localitate a tarii este asigurarea combustibilului necesar prepararii agentului termic. Ori, cele mai multe servicii de acest tip din tara au mari dificultati cu plata facturilor la gaze.

Din fericire, SC Termo Calor Confort SA Pitesti a reusit recent sa reinnoiasca toate contractele cu furnizorii si distribuitorii de gaze in aceleasi conditii ca anul trecut. Alte societati similare din tara au fost nevoite sa accepte clauze foarte dure.

Aurelian Nita, directorul SC Termo Calor Confort SA Pitesti, a participat direct la negocieri la Medias cu reprezentantii societatilor furnizoare si distribuitoare de gaze si se declara multumit de modul cum au decurs acestea.

„Din fericire, nu am avut restante si nu avem nici datorii. Am prelungit contractul pe un an, chiar daca una din conditii este plata in avans pentru o anumita cantitate de gaze”, ne-a declarat Aurelian Nita.

SC Termo Calor Confort SA Pitesti plateste lunar in perioada de varf (iarna grea) 16 milioane de lei pentru factura la gaze, iar in perioada de vara 3 milioane de lei.

Kaia 555×222
eurial 570×90