930×122 CAPRA 5

profesional new consult

PITEȘTI: CURS DE FRIZER. ULTIMELE LOCURI

Pitești: curs de frizer. Ultimele locuri. Mai sunt doar câteva locuri disponibile pentru cursul de frizer http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer organizat în Piteşti de Profesional New Consult, curs care va avea deschiderea pe 22 martie 2017.

Citiți și: Cea mai cunoscută firmă de formare organizează Ziua Porților Deschise în Pitești

Acreditat ANC şi recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, cursul oferă aplicaţii teoretice și, mai ales, practice, care se vor realiza în salonul propriu al firmei Profesional New Consult, salon dotat cu toate ustensilele necesare practicării în mod profesional a acestei meserii. Cursul de Frizer/Hair Cut http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer are o importantă componentă practică.

Puteţi urma acest curs la preţul de 600 de lei, cu plata în 3 rate, alături de specialiştii firmei Profesional New Consult http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer. Veți avea astfel ocazia să vă formaţi într-un domeniu nou pentru dumneavoastră sau să vă specializaţi într-o meserie pe care o practicaţi deja fără a deţine, însă, calificarea necesară.

Citiți și: Pitești: Acum ai șansa! Transformă-ți pasiunea pentru machiaj într-o carieră de succes!

Mai multe detalii despre cursul de Frizer/Hair cut, dar şi despre alte cursuri oferite de Profesional New Consult puteţi obţine la numerele de telefon 0784.333.777, 0784.045.025 și 0725.420.330, de pe site-ul de prezentare www.profesionalnewconsult.ro sau la adresa de e-mail office@profesionalnewconsult.ro.  Pentru înscrieri, adresa firmei este în Piteşti, pe strada Victoriei, nr. 36, lângă pub-ul Guiness.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-Curs Stilist Unghii http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

-Curs Machiaj/Make-Up http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

-Curs Coafor http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

-Curs Tehnician Maseur http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

-Curs Cosmetică http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica.

555×222  MAIA
570×90 MAIA