930 x122 grota rece

asfaltare_pod_viilor2

Santierele din Pitesti

Administratia Domeniului Public din Pitesti a „deschis” mai multe santiere in municipiu, desi vremea acum nu este tocmai favorabila oricaror lucrari. Sunt avute in vedere largiri de artere de circulatie, balastari si reparatii de strazi in mai mulute zone din municipiul resedinta de judet.

Zonele sunt Codrii Cosminului, Aleea Constructorilor, Aleea Parcului, Dacia, Exercitiu, Bibescu Voda, Tineretului si in cartierele Gavana si Trivale. De asemenea, sunt in reparatii aleile de la blocurile A10 si A13 din Gavana III, iar in Razboieni se amenajeaza scuaruri. Activitatea cea mai febrila este cea privind crearea de noi locuri de parcare.

Lucrari in acest sens se efectueaza la blocurile P10 si P13 din Eremia Grigorescu, B27A, B26, B5B din Prundu, A10 din Gavana, B19 din Banat, PS2, PS6 si PS7 din Teilor si la blocul L15 din zona Pictor Nicolae Grigorescu.

Pe de alta parte, SC Salpitflor Green SA Pitesti, societate a Consiliului Local al municipiului, desfasoara si ea in aceasta perioada o serie de activitati specifice in sere si pe domeniul public, la spatiile verzi.

In sere se pune accentul pe plantarile in ghivece de crizaneteme, pregatit substante de inradacinare, administrat ingrasaminte chimice si alte operatiuni necesare plantelor inainte de fi duse pe domeniul public. In centru si in Expo Parc se tunde gardul viu, iar in Popa Sapca, Strand, Tudor Vladimirescu, Garlei, Trivale si Libertatii se planteaza arbusti si gard viu, la cererea locatarilor.

In zonele Nicolae Grigorescu, ExpoParc si Nicolae Balcescu se seamana de zor gazon, iar in altele se taie iarba crescuta in exces. In plus, lacul din ExpoParc a intrat intr-un proces de curatare, avand in vedere ca sunt inca destui locatari care arunca in el diverse obiecte, asemeni unei gropi de gunoi.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 POSADA 3