930×122 CAPRA 5

profesional new consult

CURSUL CARE TE FEREȘTE DE AMENZI

Cursul care te ferește de amenzi. În perioada următoare va avea loc în Piteşti cursul de Responsabil de mediu: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu. Este un curs acreditat și recunoscut de ministerele Educaţiei şi Muncii. Ultimele locuri disponibile pentru această sesiune!

Citiți și: Cea mai cunoscută firmă de formare organizează Ziua Porților Deschise în Pitești

Cursul de Responsabil de mediu http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu li se adresează tuturor societăţilor comerciale cu activităţi posibil cu impact asupra mediului, dar şi instituţiilor publice care au obligația să deţină personal salarizat în problemele de mediu.

Programul de formare profesională este organizat în conformitate cu OUG 195/2005 și Legea 211/2011, având, însă, în vedere întreaga legislaţie în domeniu, actualizată.

Citiți și: Pitești: Acum ai șansa! Transformă-ți pasiunea pentru machiaj într-o carieră de succes!

Tematica abordată la cursul de Responsabil de mediu cuprinde, printre altele: Indentificarea problemelor de mediu; Monitorizarea factorilor de mediu; Efectuarea raportărilor de mediu – acte, avize de mediu și declarații la fondul de mediu; Gestiune de deșeuri și substanțe periculoase; Realizarea de documentații specifice activității de mediu; Coordonarea activității de mediu atât în cadrul departamentului specializat, cât și la nivel interdepartamental; Evitarea sancțiunilor contravenționale din partea instituțiilor abilitate.

Dacă doriţi să parcurgeţi cursul de Responsabil de mediu http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu, acreditat ANC și recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult la numerele de telefon 0784.045.025, 0784.333.777 și 0758.490.490 sau trimiteți un e-mail la adresa office@profesionalnewconsult.ro sau cursuri@profesionalnewconsult.ro.

Sediu:

1.bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna, în spatele marketului Prima) – birou înscrieri şi săli de curs

2.strada Calea Bucureşti, nr. 8, cartier Calea Bucureşti, camera 1, bloc 27, scara C, parter, apartamentul 1 – birou înscrieri.

Cursul este disponibil şi în Braşov, Bucureşti, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgovişte și Buzău.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-Cursul Inspector Resurse Umane http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane

-Curs Contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate

-Curs Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca

-Curs Arhivar http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar.

555×222 grota rece
570 X 90 CAPRA 3