Eurial 930 x 122

bacalaureat-proba-orala

Si liberalii ar ajuta PSD la meditatiile pentru BAC

De sambata, de la ora 10, la sediul PSD Argeş, Asociaţia profesorilor social-democraţi vor începe cursuri intensive de meditaţii pentru BAC, destinate elevilor care provin din familii cu situaţii financiare precare.

Profesorii din PSD vor acorda pregătire la matematică, fizică, chimie, franceză, engleză şi germană, precum şi la informatică. Va exista cel puţin câte un profesor pentru fiecare materie. Meditaţii se vor da şi în Câmpulung şi Curtea de Argeş

Cel puţin în Piteşti, aceste meditaţii ar putea deveni o acţiune a USL, după ce şi Dana Tufeanu, lidera Organizaţiei de Femei din PNL şi-a manifestat interesul pentru colaborare. ” Probabil că cei care vor preda primesc un beneficiu din partea partidului. Am aflat de această acţiune şi luăm în calcul chiar să cooperăm cu profesorii de la PSD, poate să suplinim unele locuri pe disciplinele la care se dau meditaţii. Cred că mulţi colegi s-ar implica alături de cei de la PSD”, a afirmat Dana Tufeanu. Şi Radu Vasilică s-a arătat dispus pentru o colaborare. Mai rămâne de văzut cine face primul pas pentru ca acţiunea să se şi concretizeze. Vom vedea… de sambata.

555×222  MAIA
New Profesional Consult 570×90