930 x122 grota rece

Dacia-Duster-3

Dacia Duster, vandalizata in scop…publicitar

Reclamele noi pentru Dacia Duster difuzate recent in Germania au avut darul de a soca asistenta. Germanii au putut vedea cum Dusterul este vandalizat de diversi „oameni de bine” in mai multe moduri. Este un stil nou si agresiv de a face publicitate unui model de masina care se bucura acum de un mare succes in Europa.

Mai multe reclame la Dacia Duster difuzate in Germania au socat publicul. In toate pot fi vazute scene in care Dusterul este vandalizat, fie prin lovituri in parbriz, fie prin zgârierea portierei cu cheia, fie prin aruncarea de gunoi pe capota.

Intr-un clip se arata cum un model Dacia Duster stationeaza intr-o parcare, plina de masini de lux. Un barbat coboara dintr-un Range Rover, si, dupa ce se inarmeaza cu o crosa de golf se napusteste asupra parbrizului Dusterului. La finalul reclamei apare si pretul masinii vandalizate, Dusterul care porneste de la 11.990 de euro.

Datele oferite de Dacia arata ca noua din zece clienti autohtoni prefera echiparea de top pentru noul lor SUV, iar sapte din zece opteaza pentru un motor turbodiesel (pe motorina). Pe 59% dintre masini lucreaza sistemul de tractiune integrala.

Cea mai ieftina versiune Dacia Duster costa 11.150 de euro. Echiparea de top – Laureate – poate fi achizitionata cu minimum 13.000 de euro.

Eurial 555 x222
570 X 90 CAPRA 3