Donaris 930 x 122

fc arges

DECIZIE LA FC ARGEȘ CRITICATĂ DUR: „O GRAVĂ EROARE!”

Decizie la FC Argeș criticată dur: „O gravă eroare!”. FC Argeș renunță la doi jucători. Clubul piteștean a reziliat contractele cu atacantul Cosmin Căpățână și fundașul Mihai Deaconescu.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

„După aducerea mijlocaşului Raul Costin de la Concordia Chiajna şi a atacantului Vasile Buhăescu de la Juventus Bucureşti, clubul nostru a fost nevoit să se despartă de doi dintre jucătorii de bază din sezonul trecut, care au pus umărul la promovarea echipei în liga secundă. Este vorba de fundaşul Mihai Deaconescu şi atacantul Cosmin Căpăţînă.

Despărţirea de cei doi s-a făcut pe cale amiabilă, ambii fiind de acord cu rezilierea contractelor.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Clubul nostru le mulțumește pentru contribuția avută la rezultatele de până acum şi le urează mult succes la echipele la care vor activa de acum încolo!”, precizează oficialii de la FC Argeș.

Decizia conducerii lui FC Argeș este privită cu circumspecție de suporteri, ba chiar criticată: „Mihai Deaconescu este un jucător de certă valoare, de care FC Argeș se desparte mult prea ușor. Deaconescu este o mare pierdere și FC Argeș o să regrete în timp decizia asta. Din punctul meu de vedere, Mihai trebuia să fie titular de drept la FC Argeș, pentru că este cu mult peste tot ce avem noi pe postul ăla. Decizia asta este o gravă eroare managerială din partea celor care conduc FC Argeș, atât la nivelul băncii tehnice, cât și la nivel managerial!

Baftă pe mai departe, dragă Mihai Deaconescu! Sper să le dai o palmă morală și să le arăți la viitoarea echipă că au greșit față de tine.”, este de părere un suporter alb-violet.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90