New Profesional Consult 930 x 122

concert_zile_pitesti15

Publicul pitestean, pe Faceboock la Hi-Q

La mai bine de 10 ani de la primul concert în Piteşti, care a însemnat practic şi lansarea în lumea show-bizz-ului promovat de radiourile româneşti, Radu Almăşan şi Bosquito au revenit în municipiul pe care, şi acum, l-a găsit în haine de sărbătoare.

De consemnat în 2005, solistul vocal al trupei a fost plecat în SUA, la Los Angeles, însă acum cei de la Bosquito au revenit în formă, trupa cântând în deschiderea spectacolului vedetei Shakira. Au fost aplaudaţi şi de publicul piteştean, la Zilele Piteştiului, vineri seară.

Cei veniţi în Piaţa Primăriei au avut parte însă de un spectacol total realizat de Mihai Sturzu, Dana Nalbaru şi Florin Grozea, adică Hi-Q.

Dana Nălbaru, revenită în formula originală, a fost ca un magnet pentru publicul piteştean. Ca dovadă că show-ul a fost excepţional, Mihai Sturzu chiar a filmat trupa şi publicul în timpul concertului, pentru a le avea ca mărturie pe pagina de Faceboock.

Spectacolul, în al cărui deschidere au mai cântat şi „Academia Copiilor”, din Bucureşti şi Ansamablul „Zavaidoc”, a fost încheiat de un alt spectacol, cel al fântânei arteziene cântătoare din faţa Primăriei Piteşti.

concert_zile_pitesti37

555×222  MAIA
570 X 90 CAPRA 3