930 x122 grota rece

accident rutier

Accident grav în Argeș! Intervine descarcerarea

Update, ora 16:14, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un bărbat de 77 de ani, din Ștefan cel Mare, care conducea un autoturism pe DJ 759 de pe raza localității de domiciliu, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil în condițiile neasigurării la punerea în mișcare de pe loc, în vederea schimbării direcției de deplasare spre stânga, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Slobozia, având direcția de deplasare dinspre localitatea Poieni, județul Dâmbovița, spre comuna Slobozia, județul Argeș.

După coliziune, al doilea autoturism a fost proiectat în alte două autovehicule parcate.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

În urma evenimentului rutier, o femeie aflată pe locul dreapta față în primul autoturism, având vârsta de 60 de ani, din localitatea Ștefan cel Mare, a suferit leziuni și a fost transportată la o unitate medicală, pentru investigații.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.”

Știrea inițială, ora 13:23

În urmă cu puțin timp, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul unui alt accident rutier produs în comuna Ștefan cel Mare.

Potrivit primelor informații, două autoturisme sunt implicate.

În urma accidentului, ar exista o victimă încarcerată.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Foto descriptiv: Stirile ProTV

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

  • Florin spune:

    Soferi din Argeș în general pe rutele care am circulat . Pitești Smeura,Câmpulung Muscel, nu sunt atenți la comenzi, se grăbesc, când vad uni soferi începători,gata sa-i taxeze cu clansoane , în Argeș pe bune nu se respecta distanță între autoturisme ,credem dacă se circula bara la bară se ajunge acasă, nu se încadrează în timp la depășiri se găsește vinovatul din fata motivând ca.nu a mers mai repede. Dragii Argeșeni nu politia nu amenda te face mai responsabil cum sa conducem un mijloc de transport
    Fiecare șofer este responsabil cu propia viata a celor care ii are în propriul autoturism , și a celorlați participanți în trafic Fiți atenți!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90