930×122 CAPRA 5

Accident Ștefănești

Accident la Ştefăneşti. Minoră lovită de o maşină pe trecerea de pietoni

UPDATE ORA 12.00: Accident la Ştefăneşti. Fată de 12 ani, izbită de maşină pe trecerea de pietoni.

Citiți și: ACCIDENT GRAV LA ȘTEFĂNEȘTI

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Ștefănești, s-a stabilit că un bărbat de 45 de ani, din Mihaești, care conducea o autoutilitară pe DN 7, pe raza orașului Ștefănești, din direcția Pitești spre Topoloveni, în condiții ce vor fi stabilite în urma cercetăilor, a acroșat și accidentat o minoră de 12 ani, din Călinești, care s-ar fi anajat în traversarea trecerii pe marcajul pietonal.

 

 

În urma evenimentului, minora a fost transportată la o unitate medicală (cu diagnosticul preliminar traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial și escoriații membru superior stâng, șold și membre inferioare la nivelul genunchiului).

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, în cauză fiind întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal”, a transmis IPJ Argeş.

Ştirea iniţială

Accident, din primele informaţii grav, la Ştefăneşti. Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 7.30. Este vorba despre o tânără care a fost lovită de un vehicul. Au fost surprinse mai multe cadre cu persoane care îi acordă primul ajutor, până la intervenţia echipajelor medicale.

„Sesizare de accident cu pieton la Ştefăneşti. Este vorba despre o minoră, din primele date are aproximativ 12 ani, conștientă. Polițiștii Formațiunii Rutiere Ștefănești sunt la faţa locului pentru cercetări”, a transmis IPJ Argeş.

„Nu mişcă şi nu vorbeşte”, ne-au precizat surse ePiteşti aflate la locul accidentului.

Încă nu s-a stabilit cum s-a produs evenimentul rutier.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3