EcoMoto 930×122

accident rutier

Accident în vestita curba a „căscaților” la capăt de Autostrada

Update ora 10:14, ISU Argeș transmite: „Un bărbat, în vârstă de 52 de ani, a suferit răni la nivelul bazinului ( pasager dreapta). În urma îngrijirilor medicale, acesta a fost transportat la spital.”

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

În urmă cu puțin timp, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul unui accident rutier petrecut la ieșirea de pe Autostrada A1, în Bascov, mai exact în ”faimoasa” curbă de pe Strada Serelor.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

Conform primelor informații, un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat în parapetul de protecție de la marginea drumului.

 

În urma impactului ar exista o singură victimă care este conștientă.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • dorel spune:

    BA FRATE DAR NIMENI NU ARE PIC DE CREIER SA INTELEAGA CA ACOLO TREBUIE FACUT CEVA CU CREIER? CHIAR N-ARE NIMENI ASA CEVA??? EXISTA INDICATOARE ? DA, CATE UNUL DIN FIECARE PUSE RASFIRATE, CARE DE OBICEI NU SUNT OBSERVATE DE CEL CARE FACE CUNOSTINA CU PARAPETUL(de ce?), NIMENI NU OBSERVA CA MAJORITATEA SUNT DIMINEATA? OARE DE CE?
    VARZA TOT CE INSEAMNA CIRCULATIE, MARCAJE, INDICATOARE, STRAZI….VARZA
    FOARTE AGLOMERAT PESTE TOT, SI NU NEAPARAT CA SUNT MULTE MASINI, CI PENTRU CA TOT CE E FACUT E FACUT FOARTE FOARTE PROST!

  • Nicolaie Popa spune:

    Greseala e de proiectare, conform tuturor normativelor nicio autostrada nu se incheie intr-o curba la 90 de grade.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90