Donaris 930 x 122

accident Moșoaia

Update: Accident la Moşoaia. Şoferul de 39 de ani avea permisul suspendat

UPDATE ORA 9.30: Accident la Moşoaia. „În urma verificărilor ulterioare efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul de 39 de ani, din Ciomăgești, avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat din data de 04 aprilie a.c.”, precizează IPJ Argeş.

Citiți și: Video – Ce s-a întâmplat în această dimineață cu mama copilulul mort în accident

UPDATE ora 8.35: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș a reieșit faptul că Ilie G., un bărbat de 39 de ani, din comuna Ciomăgești, care conducea un autoturism pe DN 67 B, din direcția Drăgășani către Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, în aceeași direcție de mers, de un tânăr de 19 ani, din comuna Bărăști, jud. Olt.

 

Foto Info Trafic Piteşti

Foto Info Trafic Piteşti

 

Ulterior, șoferul primului autoturism a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă, a izbit un cap de pod, iar autoturismul s-a răsturnat.

În urma accidentului, un minor de 13 ani și o tânără de 18 ani, pasageri în autoturismul care s-a răsturnat, au primit îngrijiri medicale de la echipajele specializate și au fost transportați la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Argeş.

Ştirea iniţială

Un accident rutier produs între două autoturisme a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 6.45, în comuna Moşoaia.

Din primele informaţii, în urma impactului o maşină a fost proiectată în şanţ. În ea se aflau o femeie şi un copil care au reuşit să iasă din vehicul.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3