New Profesional Consult 930 x 122

accident mortal

A apărut filmarea în care un tânăr de 16 ani a murit în accident

Update, 25 octombrie, ora 12:53

Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

ePitești.ro a intrat în posesia imaginilor video de la accidentul de ieri, din localitatea Bughea de Jos, în urma căruia un adolescent, în vârstă de 16 ani, și-a pierdut viața.

Video – șocant! Atenție, imagini cu puternic impact emoțional, nerecomandate minorilor!

Citiți și: Accident tragic! Au murit după un impact între trei mașini și un autocamion

 

UPDATE ORA 15.45. „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani, din Godeni, care conducea un autoturism pe DJ 732 C, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în partea stângă a drumului.

 

 

În urma accidentului, un minor de 16 ani, din Berevoești, pasager în autoturism a decedat, iar conducătorul auto a fost rănit, fiind transportat la spital.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, precizează IPJ Argeș. 

 

 

Știrea inițială – ora 15.12 – Accident mortal în Argeș. Victima este un adolescent

IPJ Argeș anunță că, în localitatea Bughea de Jos, a avut loc un accident rutier, în urma căruia un adolescent în vârstă de 16 ani a decedat.

Acesta era pasager în vehiculul care, din primele informații, s-a răsturnat.

Polițiștii desfășoară cercetări pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc tragicul eveniment rutier.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90