Donaris 930 x 122

accident

Accidente grave cu motociclişti în Argeş

UPDATE ora 21.50: Accidente grave cu motociclişti în Argeş. Surse spitaliceşti ne-au transmis că starea persoanelor accidentate azi în Argeş este una foarte gravă. Bărbatul rănit în accident la Mihăeşti este intubat şi ventilat mecanic, iar cei doi (soţ şi soţie) aflaţi pe motocicletă la Corbeni sunt în stare critică şi vor fi transferaţi la un spital din Bucureşti.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

 

 

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

 

ACCIDENT MIHĂEŞTI

Bărbatul este în stare gravă. „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că, un bărbat de 53 de ani, din Câmpulung, care conducea o motocicletă pe DN 73, din direcția Pitești către Câmpulung, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-ar fi dezechilibrat, căzând pe carosabil.

 

 

În urma evenimentului, motociclistul a fost preluat inconștient de către echipajele medicale. În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează IPJ Argeş.

 

 

ACCIDENT CORBENI

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 41 de ani, din București, care conducea o motocicletă pe DN 7C, din direcția Curtea de Argeș către Corbeni, ar fi pătruns pe contrasens, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, unde ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus, din sens opus, de o femeie de 39 de ani, din județul Galați.

În urma accidentului, motociclistul a fost rănit grav (multiple contuzii), iar pasagera de pe motocicletă, o femeie de 42 de ani, tot din București, a fost rănită ușor. Ambii au fost transportați la spital.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, sunt precizările IPJ Argeş în acest caz.

UPDATE ora 14.50: „La Mihăești merg două echipaje SMURD și un echipaj de intervenție, iar la Corbeni un echipaj SAJ și un echipaj de intervenție”, precizează ISU Argeş.

Ştirea iniţială – ora 14:42

Un eveniment rutier grav a avut loc în jurul orei 14.30 la Mihăeşti. Din primele informaţii, este implicat un motociclist – posibil decedat.

Intervine echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă de la Piteşti.

 

 

Tot la aceeaşi oră, un alt accident s-a petrecut pe raza localităţii Corbeni.

„Două accidente rutiere în care sunt implicate două motociclete în localitățile Corbeni și Mihăești. Pentru gestionarea intervențiilor se deplasează pompierii cu autospeciale de intervenție, ambulanțe SMURD și un echipaj SAJ”, a transmis ISU Argeş.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA