SMART KIDS 930X122

mosoaia

UPDATE: ACUZAT CĂ ȘI-A SECHESTRAT SOȚIA ȘI COPIII

UPDATE (23 MARTIE, ORA 18): Bărbatul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

UPDATE: Acuzat că și-a sechestrat soția și copiii. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de lipsire de libertate și violență în familie. Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din comuna argeșeană Moșoaia a fost adus în urmă cu puțin timp la sediul Poliției municipiului Pitești pentru audieri.

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

Bărbatul este suspectat, potrivit Poliției Argeș, că și-ar fi sechestrat în ultimele două săptămâni soția și cei patru copii ai săi. Copiii au vârste cuprinse între 2 și 14 ani. Toți sunt din Moșoaia.

Individul este bănuit de ”săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate și violență în familie.” Sesizarea a fost făcută de mama femeii-victimă. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA