930×122 CAPRA 5

evaziune

UPDATE: PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ. DOSAR DE EVAZIUNE

UPDATE (8.02.2018): Iulius Spak și Adrian I. au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Piteșteanul în vârstă de 40 de ani va fi cercetat sub control judiciar. 

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

UPDATE (ORA 18:00): Trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore în urma perchezițiilor de astăzi: Iulius Spak, în vârstă de 38 de ani, din Slatina, Olt, Florin I., în vârstă de 40 de ani, din Pitești, și Adrian I., în vârstă de 46 de ani, din Craiova (județul Dolj). 

UPDATE (ORA 14:35): În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit și ridicat pentru continuarea cercetărilor unități PC, imprimante, telefoane mobile și tablete în privința cărora există suspiciunea că ar fi fost folosite la săvârșirea de infracțiuni. De asemenea, au fost ridicate mai multe documente fiscale.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Cinci persoane au fost duse la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș pentru audieri. 

UPDATE (ORA 13:20): Perchezițiile ar fi vizat fabrica de mezeluri Iulius Spak din județul Olt. În Argeș perchezițiile s-ar fi desfășurat la directorul regional al firmei. 

La această oră, poliţiştii argeșeni de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și ai Direcției Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române fac 6 percheziţii în județele Argeş, Olt și Dolj.

Perchezițiile se desfășoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş la sediile unor societăți comerciale și la locuințele unor persoane bănuite de evaziune fiscală.

În Argeș au loc două percheziții: una în municipiul Pitești, iar o alta în comuna Bogați.

Acţiunea a fost organizată în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări sub acuzația de evaziune fiscală. Din cercetări a reieșit că, în perioada august-noiembrie 2017, administratorii unei societăți comerciale care are ca obiect de activitate vânzarea de produse din carne ar fi omis în întregime sau în parte să evidențieze în registrele contabile operațiunile comerciale efectuate.

Prejudiciul ar fi de peste 450.000 de lei, creat prin neplata către stat a impozitului pe profit și a TVA-ului.

La percheziții participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale („mascații”) din Inspectoratul de Poliție Județean Argeș. Vom reveni cu detalii.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90