930 x122 grota rece

pitesti

Cea mai tare asociatie din Pitesti

O asociatie din Gavana este cea mai tare din tot Pitestiul. Asa a rezultat dupa calcularea punctajelor pe care le-au obtinut nu mai putin de 180 de asociatii de proprietari din municipiul resedinta de judet care s-au inscris la un concurs organizat in premiera de Primarie.

Primaria a finalizat concursul „Cea mai gospodarita asociatie din Pitesti”. Concursul s-a desfasurat pana pe 15 mai si s-a adresat numai asociatiilor fara datorii. In urma evaluarii – au fost acordate punctaje in functie de gradul de curatenie, de lucrarile de reabilitare realizate, etc. – a fost declarata castigatoare asociatia 197 de la blocul E8 din Gavana (9,55 puncte).

Aceasta va primi de Zilele Municipiului un premiu de 3.000 de lei.

Au fost declarate si asociatii castigatoare pentru fiecare cartier. Fiecare din acestea va primi cate 2.000 de lei.

Este vorba de Asociatiile: Dorobantilor 10 de la blocul 49 din Craiovei, Paul de la blocul H4 din Razboieni, Speranta de la blocurile P2, P3 din Tudor Vladimirescu, ABC din Nord (blocul 2), Ghiocelul (bloc B24) din Gavana, Tibi de la blocul D30 din Popa Sapca, D24 din Exercitiu, Floare de Colt de la blocul B17 din Banat, ASO6 de la blocul 6 din Trivale, B28 din Prundu si Caminul de la blocul D6a din Centru.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3