EcoMoto 930×122

tudosoiu

Consilierul local Titi Tudosoiu, fara gradatie

Profesorul de sport Dumitru Tudosoiu, consilier local PSD la Piteşti, nu a reuşit să obţină gradaţia de merit, în ciuda faptului că echipele de baschet pe care le coordonează au obţinut titluri la nivel naţional.

Deputatul Radu Vasilică susţine că acesta este un exemplu clar al faptului că acordarea gradaţiilor de merit stă sub auspiciul criteriilor politice. „Gradaţiile de merit au fost date pe criterii politice.

Colegul nostru Titi Tudosoiu, profesor de sport, deşi a avut mereu performanţe cu echipele de baschet nu a primit grdaţia, dar a prins un profesor de sport de la şcoala din Stolnici. Îi felicit pe acesta din urmă, dar nu ştiu care au fost criteriile!

Profesorul Ana de matematică de la Liceul Sanitar, a cerut în instanţă reevaluarea punctajului, a câştigat şi i-a făcut plângere penală domnului Bratu pentru abuz în serviciu! Voi avea o interpelare pe aceste subiecte pentru ministrul Funeriu”, a atenţionat el.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90