New Profesional Consult 930 x 122

neasfaltat

Update: Împotmoliţi în noroaie – problemă rezolvată în timp record

Strada Intrarea Ioan Norocea din Piteşti, devenită aproape impracticabilă zilele trecute, în urma ploilor, a fost compactată în urma articolului ePiteşti cu privire la această problemă.

UPDATE 9 DECEMBRIE, ORA 15.40: Cititorii ne informează că strada despre care am scris, Intrarea Ioan Norocea, a fost compactată. „Au venit la scurt timp după apariţia articolului. Nu au adus încă pietriş, dar au compactat zona. Este mai bine acum”, ne-a transmis unul dintre locatarii de pe strada cu pricina.

 

 

Ştirea iniţială – 8 decembrie, ora 11.43

Mai mulţi piteşteni care locuiesc pe strada Intrarea Ioan Norocea se plâng de faptul că drumul este neasfaltat. Mai mult decât atât, nu s-a turnat pietriş, iar ploile din ultimele zile au transformat strada într-un râu de noroaie.

 

 

Sunt şi denivelări în care şoferii îşi rup maşinile, spun oamenii nemulţumiţi care solicită autorităţilor locale o maşină care să toarne pietriş pe porţiunea respectivă.

 

 

Cristina Munteanu, purtător de cuvânt şi consilier pe probleme de comunicare în cadrul Primăriei Piteşti, ne-a furnizat mai multe detalii cu privire la strada respectivă.

 

 

„Se verifică acum documente, cadastru. Strada nu e prinsă într-un proiect de asfaltare, ci doar balastare. Pentru anul viitor se analizează mai multe posbilităţi. Sunt multe nevoi şi prioritizări, în funcţie de stadiul juridic al terenului”, a transmis Cristina Munteanu.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

9 comentarii

  • Marius spune:

    Arată ca in anii 1900… nu este posibil ca in 2021 sa plătim impozite și taxe de drumuri , SUPER TAXE DE GUNOI , și sa in jumatea orașului sa avem asemenea străzi . Sper ca Primăria Pitesti sa facă ceva in acest sens.

  • Mihai spune:

    Veniți pe Tancodrom sa vedeți ce e. Aici e lux. Noroi de 30 cm minim nici vb de piatra măcar

  • Arw spune:

    Cine v-a pus sa faceți case in câmp.

  • Elena spune:

    Spre deosebire de zona tancodrom casele de aici au ceva vechime. A fost și mai rău de atât și prin cereri repetate s a mai rezolvat situatia. Ne zbatem de zeci de ani cu problema acestei străzi neasfaltate(și nu numai). Își dă majoratul in curând. Alte străzi din cartier populate masiv recent, sunt asfaltate prioritar, daca e sa moară și capra vecinului… Suntem solidari cu toți cetățenii acestui oraș care se confruntă cu asemenea probleme, însă in cazul de fata se cere macar aducerea străzii la un stadiu de folosinta acceptabil..comparabil cu toți anii astia de plata a impozitelor și taxelor catre primărie(care știe de frica presei, nu de respectul cuvenit cetățenilor)

  • Ioan spune:

    Aviz pescarilor : balti noi, poate au si ceva peste !
    Lasand gluma de-o parte, nu trebuie sa ne minuneze ca sunt strazile asfaltate atat de murdare ! Cetatenii din acesta zona ( strada), unde duc pamantul de pe masini innainte de a merge la spalatorie ?
    Daca mai prind si 5-6 zile de ploi consecutive ?
    Deosebit…

  • Mihai spune:

    Prostule pe Tancodrom e 150€ mp teren nu cred ca poți sa-ți faci tu casa aici, E vb de alte interese. Prostii va faceți la țara ca aveți asfalt și copii sunt prieteni cu câinii pisicile și găinile vecinilor

  • Mihai spune:

    Stau pe Tancodrom de 15 ani și e la fel

  • Mihai spune:

    Nu pot înțelege cum străzile in Pitesti unde prețul este de minim 100€ mp teren sunt neasfaltate și comunele de pe lângă Pitesti unde prețul e de 20€ gen Valea ursului,Bradu,Moșoaia etc au asfalt

  • Arw spune:

    @Mihai Prost e ăla care da 150 euro pe teren in câmp și apoi plânge ca nu are asfalt. Iar dacă tu nu poți înțelege cum de comunele au asfaltat ,atunci meriți sa stai in nămol. Primăria Pitești nu e obligată sa asfalteze investițiile private.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90