930×122 CAPRA 5

mioveni

INVESTIŢII SPECTACULOASE ÎN MIOVENI

Investiţii spectaculoase în Mioveni. În concordanță cu Legea Bugetului de Stat pentru 2018, care a fost adoptată, aparatul de specialitate din cadrul Primăriei Mioveni lucrează în această perioadă la conturarea bugetului local al orașului pentru anul în curs.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Cum administrația locală este angajată într-o serie de proiecte și investiții aflate deja în diverse etapele de realizare, prioritate pentru Consiliul Local Mioveni în anul 2018 va fi asigurarea finanțării pentru finalizarea tuturor lucrărilor începute.

Principalele surse de finanțare vor fi îndreptate spre noul spital din Mioveni care va fi funcțional de la începutul anului viitor și se va asigura finanțarea tuturor serviciilor publice, precum și a activităților gospodărești la nivelul comunității.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

De asemenea, vor fi reluate proiecte mai vechi, precum Sala Sporturilor, pentru care vom organiza o nouă licitație luna aceasta. Totodată, vom demara și proiecte noi, care urmează să fie scoase la licitație în următoarea perioadă, unul dintre acestea reprezentând alimentarea cu gaze naturale a cartierului Clucereasa, proiect aprobat de minister, dar și alte lucrări de modernizare aflate în lista de investiții, conform Strategiei de Dezvoltare aprobată.

Toate acestea, dar și multe altele vor putea deveni realitateI odată cu aprobarea bugetului de către Consiliul Local, cel mai probabil spre finalul lunii februarie.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3