930×122 CAPRA 5

calea craiovei

Licitație pentru Lărgirea Căii Craiovei

Licitație pentru Lărgirea Căii Craiovei

Citiți și: Autostrăzile care pornesc din București, lărgite la trei benzi!

Primăria Pitești a lansat licitația pentru proiectarea, execuția lucrărilor și asistența tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții „Lărgire Calea Craiovei zona Târg Săptămânal”.

Se vor realiza lucrări de lărgire a părții carosabile a Căii Craiovei pentru aducerea străzii la 2 benzi de circulație pe sens pe o lungime de 600 m.

Citiți și: Pitești. Schimbare importantă pentru o stradă esențială din oraș

De asemenea, se va reabilita partea carosabilă pe toată lățimea străzii, se vor realiza trotuare cu o lățime minimă de 1,50 m, precum și parcări proiectate paralele cu partea carosabilă cu o lățime de 2,50 m, iar spațiile verzi vor fi reconfigurate și reamenajate.

Marcajele transversale (trecerile de pietoni) se vor realiza cu vopsea bicomponentă alb/roșu. Stratul rezultat din decapare/frezare mixturi asfaltice existente se va recupera și se va transporta la sediul ADP Valea Mare din Ștefănești. În oferta sa, operatorul economic va include și transportul materialului rezultat. Valoarea estimată este de 2.264.992 de lei fără TVA.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Ioana spune:

    Felicitari! ne bucura schimbarea strazilor in bine. Usor, usor, poate ajungeti si pe strada Gh. Doja! Cred ca este cea mai jalnica din Pitesti! Guri de canal lasate, masini parcate pe banda de urcare, trotuare rupte…. jalnic! In campania electorala promiteati reabilitarea acestei strazi! Mai avem rabdare, dar nu prea multa!

  • d.petrescu spune:

    poate gasesc solutie si pentru iesirea mai usoara de pe str. I.L. Caragiale

  • Ciobanu gheorghe spune:

    Chiar dacă această activitate s -a pus în mișcare la solicitarea si chiar în urma presiunii cetățenilor care au „participat” la așa zisa „Ședința Consiliului Local” Pitesti, și care inițial au respins această solicitare înregistrată în anul 2019, cel mai vehement contestatar și „Gică contra”fiind „dl.consilier Șerbănoiu”,tot este bine.
    Nu are importanța din care haită politică face acesta și acoliții săi însă,aceștia ar trebui să nu uite că sunt aleșii noștri,ne reprezintă interesele iar propunerile ar trebui să vină din partea lor.
    Acum așteptăm să vedem
    cum,când,cât și dacă se va realiza acest sens giratoriu care ar reprezenta „Poarta de intrare în Pitești „și ar fluidiza circulația autovehiculelor în mod semnificativ.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90