Posada 930 x 122

ion georgescu

MESAJ DE LA PRIMARUL MIOVENIULUI

Mesaj de la primarul Mioveniului. Evenimentele prilejuite de Ziua Naţională a României care au avut loc în Mioveni în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie 2017 au fost un succes.

Citiți și: SE SCUMPEȘTE APA ÎN MIOVENI

Primarul oraşului, Ion Georgescu, ține să le mulţumească tuturor celor care au contribuit la buna organizare şi desfăşurare a acestor evenimente.

„Doresc să le transmit mulţumiri tuturor celor care au contribuit la buna organizare şi desfăşurare a manifestărilor incluse în programul din acest an al Zilei Naţionale a României.

Citiți și: PERSONAJELE DIN „FROZEN”, ÎN ȘCOLI

Forţelor de ordine şi serviciilor de urgenţă care au asigurat permanent paza, protecţia şi ordinea în oraş, angajaţilor Primăriei şi ai instituţiilor subordonate, reprezentanţilor mass-media pentru promovarea evenimentului şi, nu în ultimul rând, cetăţenilor oraşului Mioveni, care au fost alături de noi, tuturor le mulțumesc!”, transmite primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

Posada 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066