930×122 CAPRA 5

ion georgescu

MESAJUL PRIMARULUI ION GEORGESCU LA ÎNCEPUT DE AN ȘCOLAR

Mesajul primarului Ion Georgescu la început de an școlar. În toate instituţiile de învăţământ din oraşul Mioveni debutul noului an şcolar a fost marcat de festivităţi la care au participat reprezentanţi ai autorităţilor locale. Și primarul oraşului, Ion Georgescu, a participat astăzi la festivitățile de deschidere, adresându-le un mesaj elevilor, profesorilor şi părinţilor.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

“Noul an şcolar îmi oferă prilejul de a le ura mult succes tuturor elevilor şi cadrelor didactice din Mioveni. În calitate de edil al acestui oraș și de reprezentant al Primăriei şi Consiliului Local, vă asigur că vom investi continuu în modernizarea unităților de învățământ și că vom premia în continuare performanțele elevilor merituoși, pentru că doar în acest mod putem beneficia de un sistem educațional performant.

Respectul, încrederea și toleranța sunt trei valori care trebuie să domine comunitatea școlară, sunt valori ale căror sensuri le dăm împreună, prin colaborarea permanentă dintre elevi, profesori și părinți.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Vă doresc un an școlar plin de reușite, un an care să aducă un plus de liniște, un plus de performanță în sistemul de educație, la construirea căruia contribuim fiecare în egală măsură. Mult succes tuturor!”, este mesajul primarului Ion Georgescu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90