EcoMoto 930×122

cni

Pitești: Grădiniță de 1.000.000 de euro!

O nouă grădiniță în Pitești.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Primăria Pitești a lansat licitația pentru proiectarea, asistența tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru construirea unei grădinițe cu program prelungit din cadrul Școlii Gimnaziale “Mircea Eliade” de pe bulevardul Petrochimiștilor.

Se au în vedere și dotarea grădiniței cu echipamentele necesare, precum și amenajări exterioare.

Citiți și: Alarmă la grădinița Tic Pitic din Mioveni!

Valoarea estimată a investiției este de 4.925.774 de lei, fără TVA.

Finanțarea este asigurată de la bugetul de stat, prin Compania Națională pentru Investiții, în baza unui proiect elaborat de autoritățile locale din Pitești.

Foto descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Andreea spune:

    Ar trebui sa aveti in vedere construirea unor Gradinite cu Program Prelungit in cartierele mari.De exemplu in Gavana este una singura tinand cont de numarul copiilor, fiind insuficienta.Sau suplimentati locurile adaugand clase, creati spatiu….Treceti cresele iar unde le este locul pentru ca nu toti parintii au bani sa isi tina copiii la privat! Revizuiti programele de after school pentru ca ofera foarte putin pentru preturile cerute. Este inacceptabil sa ai dreptul la educatie….insa nu ai :)):)) Ca sa nu mai vorbim de toate lucrurile necesare copiilor care sunt platite tot de catre parinti….din pacate…Stim ca nu sunt bani la buget insa puteti accesa fonduri europene….

  • Lucian spune:

    BRAVO! BINE SPUS ! Felicitări !!!😘

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90