SMART KIDS 930X122

bloc

Pitești: O nouă investiție imobiliară în Trivale

Etapa de consultare publică privind o nouă intenție de investiție imobiliară în Trivale s-a încheiat, Planul Urbanistic Zonal urmând să intre în dezbaterea Consiliului Local al municipiului Pitești cât de curând.

Citiți și: Persoane care îți pot intra în casă fără mandat. Cine se opune riscă sancțiuni dure

Este vorba, de această dată, de construirea unui bloc cu patru etaje pe strada Libertății.

Înălțimea maximă a imobilului va fi de până la 14 metri, urmând să fie prevăzute și 12 locuri de parcare.

Citiți și: Atenție dacă stați la bloc: amenzile ajung până la 100.000 de lei!

Față de toate proprietățile învecinate se vor păstra distanțe clare, pentru a respecta vecinătățile.

După aprobarea PUZ urmează elaborarea și aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu și abia apoi se va putea începe construcția efectivă.

Consultă proiectul, AICI.

Foto descriptiv

555×222  MAIA

Comentarii

2 comentarii

  • George spune:

    Bloc cu 4 etaje și 12 locuri de parcare. Cred că sunt multe, două locuri erau de ajuns. La câte construcții ilegale s-au făcut, ce mai contrează una. Aprobă primăria tot ce vrea dezvoltatorul , banul să circule pe strada lor.

  • Eugen spune:

    Când se dau aprobările se conditioneaza ca imobilul ce se va construi va avea obligatoriu un număr de locuri de parcare în conformitate cu legislația în vigoare ???? Sau se face parcare pe acoperiș că la Arena Pitești ??? Rușine dle primar, vă bateți joc de acest oraș, parca doriți că Piteștiul sa devină inaccesibil circulației și inestetic, deja totul se mișcă precum o mișcare Brauniana. Demisia este soluția, nu vă bateți joc de orașul pe care-l iubesc, unde am crescut și am o locuință.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90