EcoMoto 930×122

mars1

Saptamana in care Padurea Trivale ar putea deveni arie protejata

Pentru că săptămâna aceasta se anunţă mai liberă, Gheorghe Davidescu se va concentra pe activitatea de lobby pentru ca Pădurea Trivale să devină cât mai repede arie protejată.

La sfârşitul lunii mai, prefectul îşi exprima încrederea că în aproximativ două săptămâni, dosarul cu avizarea transformării Pădurii Trivale în arie protejată va ajunge la Guvern, care va putea stabili totul printr-o hotărâre, al cărei efect final va fi stoparea oricărei defrişări în zonă.

Termenul a cam expirat, aşa că Davidescu îl va contacta din nou pe ministrul Mediului, Laszlo Borbely, pentru a vedea ce mai trebuie făcut. Prefectul îşi exprimă chiar încrederea că în şedinţa de miercuri a guvernului ar putea fi dată hotărârea de guvern prin care Pădurea Trivale să devină arie protejată. Desigur, la fel de usor s-ar putea amana aceasta hotarare.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90