EcoMoto 930×122

bulevardul nicolae bălcescu

SCHIMBARE RUTIERĂ PE BULEVARDUL BĂLCESCU. APEL CĂTRE ȘOFERI

Având în vedere lucrările pentru reconfigurarea părții carosabile și pietonale în zona blocului L6 de pe bulevardul Nicolae Bălcescu din nordul Piteștiului, Poliția Locală face precizări.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

„Începând din data de 17 februarie 2020, pe durata a trei luni (n.r. – Primăria anunța recent că lucrările vor dura două luni), în municipiul Pitești, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, se vor institui restricții de circulație (…)

Îi sfătuim pe proprietarii de autovehicule să evite parcarea autoturismelor pe partea carosabilă a bulevardului Nicolae Bălcescu, pentru asigurarea unui climat civilizat de circulație pe drumurile publice.

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

Le recomandăm conducătorilor auto care doresc să circule în zona lucrărilor să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor locali rutieri, semnificația diferitelor tipuri de mijloace de semnale rutieră și să adopte o manieră de calm la volan”, transmite Poliția Locală Pitești.

Amintim că lucrările vor consta în:

-reconfigurare a ariei carosabile şi pietonale în zona blocului L6 prin amenajarea unei a treia benzi de circulaţie, “care va contribui la fluidizarea traficului prin reducerea timpilor de staţionare şi creşterea vitezei de deplasare a autovehiculelor”;

-extindere parcare pe o suprafaţă de 650 de mp;

-amenajare trotuar pe o suprafaţă de 326 de mp, în spatele căruia se va replanta gard viu pe o lungime de 139 de metri liniari;

-reamenajare zonă verde pe o suprafaţă de 91 de mp. (AICI, subiectul pe larg).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90