New Profesional Consult 930 x 122

bulevardul nicolae bălcescu

SCHIMBARE RUTIERĂ PE BULEVARDUL BĂLCESCU. APEL CĂTRE ȘOFERI

Având în vedere lucrările pentru reconfigurarea părții carosabile și pietonale în zona blocului L6 de pe bulevardul Nicolae Bălcescu din nordul Piteștiului, Poliția Locală face precizări.

Citiți și: Pitești: Audi „uitat” pe domeniul public, „săltat” de Poliția Locală

„Începând din data de 17 februarie 2020, pe durata a trei luni (n.r. – Primăria anunța recent că lucrările vor dura două luni), în municipiul Pitești, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, se vor institui restricții de circulație (…)

Îi sfătuim pe proprietarii de autovehicule să evite parcarea autoturismelor pe partea carosabilă a bulevardului Nicolae Bălcescu, pentru asigurarea unui climat civilizat de circulație pe drumurile publice.

Citiți și: Pitești. Poliția Locală angajează! Salariul ajunge la 4.000 de lei plus sporuri

Le recomandăm conducătorilor auto care doresc să circule în zona lucrărilor să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor locali rutieri, semnificația diferitelor tipuri de mijloace de semnale rutieră și să adopte o manieră de calm la volan”, transmite Poliția Locală Pitești.

Amintim că lucrările vor consta în:

-reconfigurare a ariei carosabile şi pietonale în zona blocului L6 prin amenajarea unei a treia benzi de circulaţie, “care va contribui la fluidizarea traficului prin reducerea timpilor de staţionare şi creşterea vitezei de deplasare a autovehiculelor”;

-extindere parcare pe o suprafaţă de 650 de mp;

-amenajare trotuar pe o suprafaţă de 326 de mp, în spatele căruia se va replanta gard viu pe o lungime de 139 de metri liniari;

-reamenajare zonă verde pe o suprafaţă de 91 de mp. (AICI, subiectul pe larg).

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3