NOR CURIER 930X122

tecau_cj

Tecau, varianta surpriza pentru sefia Consiliului Judetean

In cadrul primei emisiuni televizate la care a participat dupa evenimentele din ianuarie, cand a fost retinut de DNA sub acuzatia de coruptie, dar si cand i s-a facut rau si a ajuns pe masa de operatie, Constantin Nicolescu a declarat ca ia in calcul pentru 2012 mai multe variante. A spus ca se gandeste sa candideze fie pentru sefia Consiliului Judetean, fie pentru o functie de senator, dar chiar si sa se retraga din activitate. Exista insa si scenarii care prind contur in cadrul USL Arges si care l-ar putea propulsa pe Florin Tecau, vicepresedintele Consiliului Judetean, in postura de viitor candidat pentru sefia institutiei.

Surse din cadrul USL Arges ne-a declarat ca prima varianta care este discutata acum este aceea ca seful CJ Arges si al PSD Arges, Constantin Nicolescu, sa candideze in 2012 pentru functia de presedinte, USL mizand pe faptul ca l-ar invinge pe liderul PDL Arges Mircea Andrei fara probleme.

Dupa o perioada, insa, Nicolescu ar urma sa se retraga de la sefia Consiliului, sa fie organizate noi alegeri si, atunci, Florin Tecau sa fie candidatul USL. In acest context s-ar miza pe ascendentul moral al USL fata de Mircea Andrei, existand chiar informatii conform carora daca va fi invins in 2012 senatorul care conduce PDL Arges ar urma sa plece din functia pe care o ocupa acum in judetul nostru.

Al doilea scenariu – care este discutat foarte serios in interiorul PSD – este acela ca Florin Tecau sa candideze „din prima” pentru sefia Consiliului Judetean. Tocmai de aceea, sustin aceleasi surse, Nicolescu l-ar lasa sa fie „in fata” la toate actiunile pentru a-si face inca de pe acum imagine de lider.

Ramane de vazut insa, in acest context, ce vor spune sondajele de opinie din interiorul USL. USL Arges care spera cu toata puterea ca Nicolescu sa fie cel care va candida, considerandu-se ca astfel vor fi cele mai mari sanse pentru a invinge PDL in alegerile viitoare.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90