930×122 CAPRA 5

dumitru tudosoiu

TUDOSOIU, REPLICĂ ACIDĂ PENTRU APOSTOLICEANU: „UN MIC TIRAN, FRUSTRAT DE PIERDEREA ALEGERILOR”. RĂZBOI PREVIZIBIL ÎN CL PITEŞTI!

Consilierul Local PSD – Dumitru Tudosoiu a publicat aseară, pe pagina personală de Facebook, un mesaj dur în care critică modul cum se iau decizii în CL Piteşti. În expunere, Tudosoiu face referire şi la fostul viceprimar Apostoliceanu din partea PSD, acum la PNL, despre care spune că se comportă „ca un mic tiran, după pierderea alegerilor”.

Citiți și: Exclusiv. Șeful ISJ: ”S-a pulverizat o cantitate de vapori. Toată clasa, evacuată!”

Iată ce spune, pe larg, Dumitru Tudosoiu.

„Am văzut ședința Consiliului Local de astăzi, în direct pe live-ul Primăriei (nota redacției –  ȘEDINȚA DE IERI, LIVE AICI). Am rămas cu un gust amar văzând cum decurg lucrurile. Dar, comunicatul Pnl-ului a fost determinant în a mă face să scriu, să vă împărtășesc și punctul meu de vedere:

Citiți și: Exclusiv! Schimbări importante la ISJ Argeș!

-Este legal să propui și să votezi în CL ca din comisia de circulație să facă parte mai mulți membri! Dar nu este moral ca toți cei care au fost votați (fix 13) să fie de la Pnl-Usr. Întreb și eu, retoric… cât de ipocriți să fiți să îl ai în consiliu pe singurul polițist (Dănuț Dinu-consilier local din partea PMP), care o mare parte din carieră a lucrat la circulație, a făcut parte din comisia de circulație în mandatul trecut… și să nu-l votezi? E corect așa?

-Ședința trecută, tot legal dar, la fel de imoral, ați votat ca numai unii să fie președinți de ședință. Mare tupeu! Experiența în administrația locală nu v-ar recomanda dar, ați făcut-o!

O altă chestiune care văd că se multiplică în fiecare ședința a Consiliului Local: atitudinea președintelui de ședință, care văd că se comportă ca un mic tiran, frustrat de pierderea alegerilor, încearcă să dirijeze totul în numele democrației și al grupului majoritar. Cum spunea cineva pe FB, „un mic Nero care nu a avut suficientă benzină să incendieze Piteștiul„.

Un sfat stimate domn: respectul se câștigă, nu se impune de la masa președintelui de ședință!

-În fine, cazul Lucrețiu Tudor!!! „Tudor este îndrăgostit numai de funcțiile numite? (Și bănoase?) La acest concurs se pot înscrie oameni care chiar știu cu ce se mănâncă administrația unui municipiu reședință de județ. Nu doar Luc Tudor.

-Al treilea considerent. Luc Tudor nu are experiență în administrație. El a lucrat în finanțe!” – spun cei de la PNL… Citesc și-mi fac cruce! În primul rând, ipocriților, cine vorbește de funcții bine plătite la stat, cine?

Întrebați-l pe președintele partidului unde are cartea de muncă. Sau pe noul dvs coleg de partid și consiliu unde a lucrat în ultimii 4 ani și pe ce salariu (nota redacției: vom reveni asupra acestui subiect!). Dacă întreba doctorul Irimia, notarul Ana Stan sau antreprenorul Mihai Coteț și tot nu înțelegeam! Lucrețiu Tudor nu a ars etape în carieră, a luat un concurs la Garda Financiară, a condus Finanțele Publice Argeș. Și-a dat demisia de acolo ca să fie în echipa primarului (pe salariu mai mic decât în finanțe). Aștept și acum cv-ul domnului deputat Moșteanu și, mai ales, dovada că a finalizat cursurile vreunei facultăți!

În contextul prezentat mai sus, voi vă legați de Lucrețiu. Mă mai închin o dată! Abia aștept să ne vedem în sala de Consiliu. Sper să le arătați piteștenilor care v-au trimis acolo că lucrați pentru ei și pentru Pitești! Până acum nu am văzut decât orgolii, ipocrizie, aroganță și tupeu!”

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

  • george spune:

    Ati taiat si ati spanzurat pana acum in Pitesti (PSD). Acum faceti apel la moralitate, ziceti mersi ca daca PNL si USR participau la locale impreuna in Arges acum stateati pe bara.

  • sabina spune:

    Bine zis George, deja cei de la PNL-USRPLUS le pun bete in roate. Au pe masa acum consilierii un proiect de finantare pentru apa-canal care culmea, va duce la dublarea metrului cub de apa potabila pentru pitesteni.

  • Bujie spune:

    Tudosoiule, stai ca nu mai pricep! Pana acu` un an Apostolniceanu era seful tau la PSD in calitate de Secretar General PSD Arges. Nu ti-am auzit glasciorul ca individul este o secatura, un tiran sau vreun ticalos! Pentru ca este! Dar matale, ca toti, ai tacut malc! Ce cloaca este in PSD-PNL-ul asta!

RAW FOTO 570 X 90