EcoMoto 930×122

budeasa

UN NOU DISPENSAR SE CONSTRUIEȘTE ÎN ARGEȘ

Un nou dispensar se construiește în Argeș. Au început lucrările la noul dispensar uman din satul Calotești al comunei argeșene Budeasa. Anunțul îl face primarul localității, Nicolae Mihail Rachieru.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Primarul informează că în această săptămână se va turna fundația clădirii.

Viitorul dispensar uman din Budeasa va avea parter și un etaj, cu cabinete medicale, grupuri sanitare, birou pentru administrație, spațiu pentru materiale și spațiu de sterilizare.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Amintim că tot în satul Calotești din Budeasa urmează să fie construită și o grădiniță cu program normal. Investiția va fi realizată în colaborare cu Ministerul Educației Naționale. ”Pentru mine, prioritate înseamnă învățământ. Creștem copii frumoși și sănătoși din toate punctele de vedere și vom avea o țară frumoasă și sănătoasă”, preciza pentru ePitești primarul comunei Budeasa.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90