NOR CURIER 930X122

parcare

Unde se mai fac parcari

Cornel Ionica, viceprimar al municipiului Pitesti, a declarat ca una dintre principalele preocupari ale municipalitatii in aceasta perioada este aceea de a amenaja cat mai multe locuri de parcare. Masura este luata in contextul in care se fac pregatiri pentru implementarea sistemului de taxare a locurilor de la blocuri.

In acest sens, sunt in lucru parcari in Banat si Exercitiu (circa 360 de locuri), zona Constantin Radulescu Motru, Nicolae Grigorescu, parc Tineretului, Prundu, Zorilor, Razboieni, Vasile Alecsandri si Tudor Vladimirescu.

„Nu prea sunt solutii, din pacate, pentru centru. Avem parcarea supraterana, dar soferii o cam ocolesc. Speranta noastra este aceea ca, odata cu reluarea activitatii de ridicare a masinilor parcare necorespunzator, se vor disciplina si soferii din zona centrala”, a declarat Cornel Ionica.

Sistemul de ridicare a masinilor la Pitesti va fi reintrodus peste aproximativ o luna, odata ce mai multi politisti locali pitesteni isi vor incheia stagiul de pregatire la care participa la Campulung Muscel. De asemenea, tot peste o luna, cel mult doua, va fi introdus in Consiliul Local un proiect de hotarare privind implementarea sistemului de taxare a locurilor de parcare de resedinta.

Conform proiectului initial, taxa pentru parcarile de la blocurile din centru va fi de 120 de lei iar pentru cele din celelalte zone ale orasului va fi de 100 de lei pe an.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3