930X122 MAIA

accident rutier

Al doilea motociclist care a ajuns astăzi la spital în urma unui accident!

Update, ora 16:31, ISU Argeș transmite:

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

„Motociclistul în vârstă de 28 de ani a suferit mai multe zgârieturi și o plagă la membrul superior stâng, fiind transportat la spital de către paramedicii SMURD pentru investigații medicale amănunțite.”

Update, ora 15:49, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni s-a stabilit că, un bărbat de 28 de ani, din Dârmănești, care conducea un motociclu, pe b-dul Dacia din Mioveni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, în aceeași direcție de mers, de o femeie de 61 de ani, din Mioveni.

 

În urma accidentului, motociclistul a fost rănit și transportat la spital.

Ambele persoane au fost testate cu apartul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Știrea inițială, ora 15:07

În urmă cu puțin timp, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul unui alt accident rutier produs în orașul Mioveni, pe bulevardul Dacia.

 

Potrivit primelor informații, în evenimentul rutier sunt implicate tot un autoturism și o motocicletă.

 

La fața locului intervin intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

 

„Din primele informații, o singură persoană are nevoie de îngrijiri medicale, motociclistul”, transmite ISU Argeș.

 

Știre în curs de actualizare 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3