New Profesional Consult 930 x 122

minora disparuta

Poliția Argeș, despre fata de 13 ani dispărută acum câteva zile

Update, 16 august, ora 12.45:

Citiți și: Poliția, anunț de ultim moment despre copila dată dispărută

IPJ Argeș transmite:Minora de 13 ani, din Ștefănești, a cărei plecare voluntară a fost sesizată în seara zilei de 12 august a.c. a fost identificată în seara zilei de 15 august.

Știrea inițială, 13 august, ora 07.52 – Alertă în Argeș! Fată de 13 ani dispărută

Citiți și: Argeș. Este alertă! O fetiță a dispărut

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești desfășoară cercetări, în urma sesizării venite din partea părinților, cu privire la faptul că, în ziua de 12 august a.c., în jurul orei 18.00, fiica lor, VASILE FLORINA DENISA, de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Ștefănești, fără a mai reveni până în prezent.

Semnalmente: 1,60 m înălțime, aproximativ 65 kg, păr șaten închis, lung, ten deschis, ochi căprui.

Vestimentație la momentul plecării: pantaloni de culoare roșie, tip trening, tricou galben, cu sclipici în zona pieptului.

Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Ștefănești.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3